Teknoloji

WhatsApp Android uygulamasında özel yanıt özelliğini test ediyor

whatsapp android

WhatsApp Android uygulamasının beta sürümünü kullananlar, bu hafta itibarıyla servisin test ettiği yeni bir özellikle daha tanıştı. Söz konusu özellik sayesinde kullanıcılar, bir WhatsApp grubuna gönderilen mesaja özel olarak yanıt verebiliyor.

Yeni özel yanıt özelliği, doğal olarak, sadece gruplarda kullanılabiliyor. Bunu kullanmak için kullanıcıların yanıtlamak istedikleri mesajı seçmeleri ve ardından sohbet ekranının üstündeki üç nokta ikonuna dokunduktan sonra açılan menüde “Özel olarak yanıtla” seçeneğini işaretlemeleri gerekiyor.

whatsapp androidTest edilen bu yeni özelliği ortaya çıkaran WABetaInfo sitesi, başka bir noktaya daha dikkat çekti. Söz konusu özellik, mesaj gönderme gücünün sadece grup yöneticilerine verildiği WhatsApp gruplarındaki eski mesajlara da özel olarak yanıt verme imkanını sağlıyor.

WhatsApp Android uygulamasının beta sürümünde test edilen bu özelliğin ana sürüme ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. Özelliğin WhatsApp iOS uygulamasına eklenmesi konusunda da şu an için ortada somut bir bilgi bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER