EğlenceManşetler

Westworld 4. sezon yayın tarihi ve ilk fragmanı ortaya çıktı

westworld 4. sezon

HBO’nun gizem ve bulmacalarla dolu robot dizisi Westworld, iki yıllık aranın ardından dördüncü sezonu ile beklenen dönüşünü yapmaya hazırlanıyor. Westworld 4. sezon bölümlerinin öncesinde yeni sezonun ilk fragmanı ortaya çıktı. Ayrıca yayın tarihi de belli oldu.

Aslında fragman açık biçimde yayınlanmadı, bunun yerine bir sürpriz yumurtaya gizlenmiş. HBO Medya İlişkileri Direktörü Chris Godefroy de bunu doğruladı ve önceki sezonlarda görüldüğü gibi, bu sürpriz yumurtaların devamı gelecek.

Westworld 4. sezon ilk fragmanını HBO’nun YouTube kanalında ve burada izleyebilirsiniz. Fragmanda önceki sezondan bildiğimiz robot arkadaşlar, düşmanlar ve robot olduklarını bilmeyen karakterler varlığını sürdürüyor.  arkadaşlarımızın, düşmanlarımızın ve android olduklarını bilmeyen arkadaşlarımızın oynamaya devam edeceklerini görmek için. Bu bağlantı aracılığıyla gideceğiniz Thrillist’in Instagram hikayesinde ise, New York şehrinin bir resminin üzerinde, gelecek sezona mekan olacak bir ortam hakkında bilgi yer alıyor..

Westworld dizisinin ilk iki sezonu büyük ses getirmişti ve üçüncü sezon merakla beklenmişti. 3. sezon bölümleri Türkiye’de 16 Mart 2020’de, tam da koronavirüs pandemisinin patladığı zamana denk geldi. İnsanların gündeminde pandemi olunca, dizinin üçüncü sezonu öncekiler kadar fazla konuşulmadı.

Fragmanın en sonunda dizinin yayın tarihinin 26 Haziran 2022 olduğu bilgisi paylaşılıyor. Eğer önceki sezonlarda olduğu gibi dizinin yayın hakkı yine beIN Connect’te olursa, 27 Haziran 2022’de yeni sezon bölümlerinin Türkiye’de yayına girdiğini görebiliriz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER