Teknoloji

VSCO fotoğraf basım evi Artifact Uprising’i satın aldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

vsco-artifact-uprising-090115

Halihazırda mobil platformlardaki en iyi fotoğraf uygulamaları arasında yer alan VSCO, dijital fotoğraflardan özel albümler hazırlayan Artifact Uprising isimli şirketi satın aldı. İki tarafın dijital ortamda nasıl birleşeceği konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmasa da, Artifact Uprising’in VSCO’ya bir farklılık katması oldukça muhtemel gözüküyor.

VSCO’nun elinde halihazırda oldukça geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Fotoğrafları Adobe Lightroom üstünde düzenlemeye yarayan kısa yollara ek olarak; VSCO Cam, VSCO Journal, VSCO Film ve VSCO Grid gibi uygulamalarla fotoğraf tutkunlarına sosyal bir boyut sağlanıyor.

Artifact Uprising ise dijital fotoğraflardan özel baskılar almayı, kartpostallar oluşturmayı ve fiziksel albümler hazırlamayı mümkün kılıyor. Artifact Uprising’in satın alınmasıyla birlikte VSCO’nun daha fazla fotoğraf paylaşımını teşvik edecek yeni özellikler sunabileceği belirtiliyor. Taraflar arasındaki anlaşma doğrultusunda Artifact Uprising ilk etapta bağımsız bir şirket olarak faaliyet göstermeye devam edecek. Gelecekte bu durumun değişip değişmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER