Teknoloji

Vodafone Smart Style 7’yi Getir’den ön sipariş edin, hemen kapınıza gelsin

vodafone smart style 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
vodafone smart style 7
Vodafone Smart Style 7

Vodafone’un yeni Android cihaz serisi Smart 7’nin giriş segmentindeki üyesi Smart Style 7’nin piyasaya çıkışı 1 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Bunun öncesinde 25 Mayıs-1 Haziran arasında Vodafone Smart Style 7’yi Getir.net sitesinden veya uygulamasından sipariş edenler cihaza ön satış fiyatı olan 599 TL’den ve Getir’in deyimiyle yaklaşık 10 dakikada sahip olabilecekler.

Vodafone ile yapılan işbirliği kapsamında Getir kullanıcıları, bulunduğu noktaya ya da istediği bir adrese sipariş vererek Vodafone Smart style7’ye ön satış fiyatı olan 599 TL’den on dakikada sahip olacaklar. Vodafone Smart style 7’yi almak isteyen Getir kullanıcıları uygulama üzerinden kredi kartı ile kolay bir şekilde ödeme yaparak, kendilerine telefonu getiren kuryeleri haritadan canlı olarak izleyebilecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Vodafone Smart 7 Ön İnceleme

7,99 mm kalınlıklı gövdesi ve 134 gr ağırlığıyla zarif bir tasarımlı bir gövdeye sahip olan Vodafone Smart Style 7, 1 GB RAM’e, 1.3 GHz 4 çekirdek işlemci hızına sahip. 5 inç HD IPS ekran, 8 GB dahili hafıza ve cihaz kutusu içerisinde hazır gelen 8 GB’lık hediye micro SD kartıyla Smart style 7, 8 MP arka ve 5 MP ön kameraya sahip. Ayrıca 2540 mAh kapasiteli pili sayesinde hızlı şarj özelliğiyle kısa sürede şarj oluyor ve uzun süre kullanım sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER