Teknoloji

Vivo X60 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

vivo x60

Vivo X60 serisiyle birlikte Samsung’un 5 nm Exynos 1080 işlemcisi ilk kez kullanıcıların karşısına çıkacak. Çinli üretici daha önce yaptığı bir açıklamada serinin yıl bitmeden duyurulacağının işaretini vermişti. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, X50 serisi 28 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, serinin üyelerinde yenileme hızı 120Hz olan ve yine Samsung tarafından üretilmiş bir ekran bulunacak. Bu ekranın orta üst kısmında ön kameranın yerleştirildiği yuvarlak bir deliğin olduğu da ifade ediliyor.

Vivo’nun X50 serisini tanıtımdan birkaç gün sonra piyasaya sürmesi bekleniyor. Şirket X50 serisini de temmuz ayında tanıtmış, ancak serinin amiral gemisi X50 Pro Plus’ın Çin dışına çıkması birkaç ay almıştı.

Vivo X60 serisinin üyelerinde de üç ya da dört sensörün bulunduğu dikdörtgen bir kamera modülünün yer alması bekleniyor. 33W hızlı şarj, 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanı da serinin üyelerinde bulunacağı söylenen özellikler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER