Teknoloji

Vivo X Fold 3 görselleri sürpriz Mac entegrasyonunu gösteriyor

vivo x fold 3

Vivo X Fold 3 hakkındaki ilk söylentiler bir süre önce gündeme gelmişti. Şimdi de akıllı telefona ait olduğu söylenen görseller ortaya çıktı. Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından Weibo’da paylaşılan görseller, bir sürprizi de gözler önüne seriyor. Bu görseller, telefonun sürpriz bir şekilde Mac’lere uzaktan bağlanabileceğini gösteriyor.

Kullanıcı arayüzü aynı zamanda ekranı bölerek alt kısmı klavyeye dönüştürebiliyor. Bunun Apple’ın katlanabilir bir cihaz piyasaya sürme hedefine ilginç bir bakış niteliği taşıdığı söylenebilir.

Görüntüler telefonun tasarımındaki değişiklikleri de gözler önüne seriyor. X Fold 3’te kenarlar selefine kıyasla daha az kavisli olacak. Buna ek olarak, kapak tarafındaki alt hoparlörün farklı görünmesi de dikkat çekiyor. İç ekrandaki ön kameranın da sağ üst köşeye taşınmış olması göze çarpıyor.

vivo x fold 3

Vivo X Fold 3 önemli bir değişiklikle gelebilir

X Fold 3’teki bir diğer dikkat çekici değişiklik ise düz güç tuşu. Bu söz konusu tuşun aynı zamanda parmak izi tarayıcısı işlevi gördüğünü de gösteriyor. X Fold 2’de her iki ekran da parmak izi tarayıcısına ev sahipliği yapıyordu. Bu da X Fold 3’ün daha uygun bir fiyatlı telefon olduğunu ve cihazın Pro sürümünün çıkmasının da muhtemel olduğunu gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER