Teknoloji

Vivo X Fold 3 ile tasarımı yenileyecek, Pro versiyonu çıkaracak

vivo x fold 3

Vivo ve Oppo’nun katlanabilir telefon pazarından çıkacağı iddiası en azından Vivo açısından doğru değil gibi görünüyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Çinli üretici yılın birinci çeyreği bitmeden iki yeni katlanabilir telefon tanıtmayı planlıyor. Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro adını taşıyacağı söylenen telefonların Çin’de resmi kurumlar tarafından onaylandığı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Tecrübeli duyumcuya göre, X Fold 3 ve X Fold 3 Pro selefleri X Fold 2’ye kıyasla pek çok alanda iyileştirmeleri beraberinde getiriyor. Ekran çözünürlüğünün artması, pilin büyümesi, tüm kameralarda 50 megapiksel sensörün kullanılması ve daha hafif kasa bahsedilen iyileştirmeler arasında yer alıyor.

Bir akıllı telefonun daha güçlü bir versiyonunu hazırlamak, pek çok markanın tercih ettiği bir yöntem. Ancak katlanabilir telefonlarda bu yöntemin pek fazla uygulanmadığını da belirtmek gerekiyor. Digital Chat Station’ın paylaşımına göre X Fold 3’ün Pro versiyonda periskop lensli telefoto kamera, 50W kablosuz şarj desteği ve ekran altı parmak izi tarayıcı gibi özellikler mevcut olacak.

Vivo X Fold 3 Pro, X Fold 2’nin gerçek takipçisi olabilir

50W şarj desteği ve ekran altı parmak izi tarayıcının hem X Fold’da hem de X Fold 2’de sunulan özellikler olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bu noktada X Fold 3’ün daha sade özelliklerle daha uygun bir deneyim sunması ve X Fold 2’nin gerçek takipçisinin X Fold 3 Pro olması muhtemel görünüyor.

Kullanıcılara farklı seçeneklerin sunulmasının sevindirici olduğu söylenebilir. Vivo X Fold 3 serisinin Çin dışında satılıp satılmayacağının ise belirsiz olduğunu vurgulamakta fayda var.

B

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER