Teknoloji

Vivo X Fold 2 şimdi de kutu açma videosunda görüldü

vivo x fold 2

Katlanabilir ekranlı Vivo X Fold 2 henüz resmiyet kazanmasa da, Çin’in Hainan Adası’nda gerçekleştirilen 2023 Boao Forum kapsamında boy göstermeye devam ediyor. Daha önce Vivo yöneticilerinin elinde görülen telefonun şimdi de kutu açma videosu ortaya çıktı.

Bu kutu açma videosunun da planlı bir pazarlama kampanyası çerçevesinde paylaşıldığını tahmin etmek pek zor değil. Bu video, X Fold 2’nin tasarımı konusunda daha net bir fikir edinmeye yardımcı oluyor.

Katlanabilir ekranlı akıllı telefonun arka panelinin dörtte üçünün kırmızı deri, kalan kısmının da parlak bir malzemeyle kaplandığı görülüyor. Videoda X Fold 2’nin kullanıcı arayüzü olan OriginOS Ocean’ın bazı yeni özellikleri de göze çarpıyor. Bu yeni özellikler arasında daha iyi uygulama yönetimi sağlayan bir görev çubuğu, çoklu pencere modları, hareketle kontrol seçenekleri bulunuyor.

X Fold 2’nin iki parmak izi tarayıcısının olduğu da kutu açma videosuyla doğrulanıyor. Bu parmak izi tarayıcılarından biri kapak ekranında, diğeri ise katlanabilir ekranın sağ alt köşesinde yer alıyor. Çift parmak izi tarayıcısının katlanabilir telefonlar için bir ilk niteliği taşıdığını belirtmekte fayda var.

vivo x fold 2

Vivo X Fold 2’nin yeni menteşe mekanizması da videoda görülüyor

Kutu açma videosunda Vivo X Fold 2’nin seleflerine kıyasla gelişmiş bir menteşe mekanizmasına sahip olduğu da belirtiliyor. Bu yeni menteşe mekanizması sayesinde X Fold 2’yi çok daha fazla pozisyon ve açıda kullanmak mümkün oluyor. Telefonun seleflerine kıyasla yüzde 10 daha hafif olduğu da dikkat çekilen noktalar arasında yer alıyor.

vivo x fold 2

Vivo X Fold 2 için resmi duyuru daha önce de belirttiğimiz gibi nisan ayı içinde gerçekleştirilecek. Akıllı telefonla ilgili çok sayıda detayın paylaşılması, tanıtımın da çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER