Teknoloji

Vivo V30 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

vivo v30 pro

Vivo V30 bu ayın başlarında tanıtılmıştı. Bu telefonun Pro versiyonuyla tanışmak için de fazla uzun süre beklemek gerekmeyecek. Vivo V30 Pro, 28 Şubat’ta Tayland’da gözler önüne çıkacak.

V30 Pro için hazırlanan ürün sayfasında hem cihazın görsellerini hem bazı özellikleri hem de kamera örneklerini görmek mümkün oluyor. Akıllı telefonda 50 megapiksel çözünürlüklü ana kamerayı yine 50 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kamera ve 50 megapiksel 2x telefoto kamera tamamlayacak.

V30 Pro, Zeiss tarafından hazırlanan lenslerle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bunun V serisi telefonlar için bir ilk olduğunu belirtmek gerekiyor. Buna ek olarak, Vivo’nun imzalarından biri olan Aura Light da telefonda kullanıcıları karşılayacak. Otomatik odaklama özellikli 50 megapiksel ön kamera ve 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

vivo v30 pro

Vivo V30 Pro hangi özelliklerle gelecek?

Vivo V30 Pro büyük ihtimalle 6.78 inç büyüklüğünde Full HD AMOLED ekranla gelecek. Yenileme hızı 120 Hz olan bu ekranın maksimum parlaklık seviyesi 2800 nit. Dimensity 8200 işlemciye eşlik eden RAM seçeneklerinin 12 GB’a kadar uzanması ve maksimum depolama alanının da 512 GB olması bekleniyor. Renk seçenekleri ise Gece Gök Siyahı, Deniz Kabuğu Beyazı ve Yeşil Deniz olarak adlandırılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER