Teknoloji

Vivo’dan T2 Pro’nun işlemcisi için doğrulama geldi

vivo t2 pro

Vivo T2 Pro, 22 Eylül’de resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun kalbinde MediaTek Dimensity 7200 işlemcinin bulunacağı iddiası daha önce gündeme gelmişti. Vivo’dan yapılan yeni bir paylaşım, bu söylentiyi doğruluyor. Şirket Dimensity 7200 işlemci sayesinde T2 Pro’nun “fiyat segmentinin en hızlı telefonu” olacağını vurguluyor.

Vivo, T2 Pro’nun tasarımını daha önce paylaşmıştı. Şirketin paylaşımı, telefonun daha önce tanıtılan iQOO Z7 Pro’nun yeniden adlandırılmış versiyonu olacağını düşündürmüştü. Bu da T2 Pro’nun 6.78 inç büyüklüğünde 120 Hz Full HD4 kavisli AMOLED ekran, 8 GB RAM, 256 GB’a kadar uzanan RAM seçenekleri ve Android 13 tabanlı FuntouchOS 13 ile geleceğini gösteriyor.

Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 66W şarj destekli 4600 mAh kapasiteli pil verecek. IP52 dayanıklılık sertifikası taşıyacağı belirtilen telefonda optik ve elektronik görüntü sabitleme özellikli 64 megapiksel ana kamera kullanıcıları bekliyor. 2 megapiksel derinlik sensörü ve 16 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

vivo t2 pro

Vivo T2 Pro için tanıtımdan önce yeni bilgiler gelebilir

Vivo T2 Pro, yukarıda da belirttiğimiz gibi, 22 Eylül’de resmiyet kazanacak. Bu tarihten önce Vivo’nun yeni telefonu hakkında yeni detaylar paylaşması sürpriz olmayacaktır.

vivo t2 pro

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER