Teknoloji

Galaxy S23 FE’nin tüm renk seçenekleri yeni sızıntıyla ortaya çıktı

samsung galaxy s23 fe

Samsung Galaxy S23 FE hakkındaki dedikodular uzun süredir etrafta dolaşıyor. Telefonun eylül ayı bitmeden resmiyet kazanması beklense de, Samsung’dan şu ana kadar bir açıklama gelmiş değil. Ancak yeni bir sızıntı, S23 FE’nin tanıtılmasının yakın olduğunu gösteriyor ve renk seçeneklerini gözler önüne seriyor.

S23 FE tasarımı itibarıyla Galaxy A54’e bir hayli benziyor. Ancak bu modelde Samsung’un metal bir çerçeve tercih ettiği görülüyor. Sızan görselde telefonun sol kenarındaki anten şeritleri hemen fark ediliyor. Güç butonu ve ses kontrol tuşları ise telefonun sağ kenarında yer alıyor.

S23 FE dört farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Ancak bu seçeneklerin Samsung tarafından nasıl isimlendirildiği şu an için belirsizliğini koruyor. Geçmiş sızıntılar telefonun alt kenarında USB-C girişinin, hoparlör ızgarasının ve mikrofonun olduğunu da göstermişti.

samsung galaxy s23 fe

Galaxy S23 FE hangi özelliklerle gelecek?

S23 FE’nin 6.4 inç büyüklüğünde 120 Hz Full HD+ Dinamik AMOLED ekranla gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Telefonun RAM seçenekleri 6 ve 8 GB, depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olacak. 25W kablolu şarj desteğine sahip 4500 mAh pil, Optik görüntü sabitleme özellikli 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 12 megapiksel telefoto kamera ve 10 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Samsung Galaxy S23 FE iki farklı işlemci seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefon bazı bölgelerde Exynos 2200 bazı bölgelerde de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle satılacak.

İLGİLİ HABERLER