Teknoloji

Sony’den PlayStation 5’ini renklendirmek isteyenler için yeni seçenekler

playstation 5

Sony PlayStation 5 için yeni renk seçeneklerini duyurdu. “Deep Earth Collection” (Derin Dünya Koleksiyonu) adıyla sunulan üç yeni renk seçeneği için Sony, “Dünya’nın derinliklerinde bulunan güçlü ve güzel renk tonlarından” ilham aldığını belirtiyor. Söz konusu renkler Volkanik Kırmızı, Kobalt Mavi ve Som Gümüş adını taşıyor

Volkanik Kırmızı, daha önce duyurulan ve macenta tonuna sahip Kozmik Kırmızı setinden daha zengin, daha parlak bir kırmızı tonu. Yeni renk seçeneği metalik yüzeyi sayesinde ekstra bir parlaklığa sahip. Kobalt Mavi ise daha önce duyurulan Yıldız Işığı Mavisi’ne kıyasla daha derin bir mavi tonu. Kobalt Mavi’nin içinde morun tonlarını bulundurması da dikkat çekiyor. Sony bu renk seçeneği için de metalik bir yüzey tercih etmiş. Som Gümüş renk seçeneği de yine metalik ve aynı zamanda parlak bir yüzeye sahip.

Sony, Derin Dünya Koleksiyonu’nu da konsol kapağı ve oyun kumandası şeklinde sunuyor. Yani bu renklerde yeni bir PS5 satın almak mümkün değil. Ancak mevcut konsolunuz için bu kapak ve oyun kumandalarından birini satın alabilirsiniz.

PlayStation 5 Derin Dünya Koleksiyonu’nun parçalarının fiyatı nedir?

PlayStation 5 Derin Dünya Koleksiyonu’nda sunulan kapakların yurt dışı fiyatı 60 dolar olarak belirlendi. Koleksiyonun parçaları 4 Ekim’de ön siparişe çıkacak. Volkanik Kırmızı ve Kobalt Mavi renk seçenekleri 3 Kasım’da kullanıcılarla buluşacak. Som Gümüş içinse 26 Ekim 2024’ü beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER