Fırsatlar

Türkiye’de yeni satışa çıkan Vivo V29 5G için ilk indirim fırsatı geldi

vivo v29

Vivo’nun Türkiye’de yeni satışa sunduğu orta segment Android telefonu Vivo V29 5G, ilk indirim fırsatıyla Hepsiburada’da sunuluyor. İlk indirim fırsatı ile birlikte telefonun fiyatı 19.999 TL’den 18.999 TL’ye düşmüş durumda. USB-C bağlantısı üzerinden şarj edilebiliyor, bu da kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağlıyor.

Vivo V29 5G özellikleri

Vivo V29 5G, Android 13 işletim sistemiyle birlikte geliyor. Telefonun 6,78 inç boyutundaki AMOLED ekranı 2.800 x 1.260 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip. Ek olarak, HDR10+ ekran özelliği sayesinde kullanıcılarına göz alıcı bir görsel deneyim sunuyor.

IP68 sertifikası sayesinde, bu model 1.5 metre su altında 30 dakika boyunca çalışabiliyor. Arka ve ön yüzeyinde cam malzeme kullanılmış, bu da telefonun dayanıklılığını artırıyor.

Vivo V29 5G modeli, optik görüntü sabitleme yapabilen 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel derinlik kamerasına sahip. Derinlik kamerası sayesinde portre fotoğraflarınız profesyonel kalitede olacak. Ön yüzeyinde ise 50 megapiksel bir kamera yer alıyor ve Full HD video kaydı yapabiliyor.

Dahili depolama kapasitesi 256 GB olan Vivo V29 5G modelinde, maalesef microSD kart desteği bulunmuyor. Ancak pil kapasitesi olarak 4.600 mAh ile oldukça iddialı. 80 watt’lık adaptörle sadece 17 dakikada yüzde 50 şarj seviyesine ulaşıyor.

Kullanıcılar genellikle Vivo V29 5G modelinin hızlı şarj özelliğini, yüksek depolama kapasitesini ve kamera performansını övgüyle anlatıyor. Ancak microSD kart desteğinin olmaması bazı kullanıcılar için bir eksiklik olarak görülüyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER