Teknoloji

Vivo NEX 3 sızıntısı dikkat çekici özellikleri işaret ediyor

vivo nex 3 5

Vivo NEX 3 henüz resmiyet kazanmasa da, şirketin bu hafta içinde yayınladığı tanıtım videosu sayesinde çeşitli detayları şimdiden doğrulamak mümkün olmuştu. Kısa videoda telefonun “şelale” ekranı, 3.5 mm. kulaklık jakı ve yükselen ön kamera mekanizması dikkat çekmişti. Şirket, NEX 3’te 5G desteği bulunacağının ipucunu da vermişti.

Yeni bir sızıntı ise NEX 3 hakkında dikkat çekici başka bilgiler barındırıyor. Sızıntıya göre, NEX 3, Vivo’nun 120W SuperFlash Charge standardını destekleyen ilk akıllı telefon olacak. Buna ek olarak, telefonun arkasındaki kameralardan birisinin çözünürlüğünün de 64 megapiksel olduğu konuşuluyor.

NEX 3 5G’de ekranın ön panelin yüzde 99.3’lük kısmını kaplayacağı söyleniyor. Bunun kulağa gerçekten oldukça etkileyici geldiğini belirtmek gerekiyor. Ekran paneli hakkında fazla detay olmasa da, epey büyük olduğunu tahmin etmek çok zor değil. Vivo NEX 3’ün kalbinde Snapdragon 855+ yonga setin bulunmasına da neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Vivo, 120W SuperFlash Charge teknolojisini duyurduğunda 4000 mAh kapasiteli bir pilin doldurulmasının sadece 13 dakika sürdüğü bir demo gerçekleştirmişti. Bu teknolojinin gerçek hayatta nasıl işleyeceği merak ediliyor. Vivo’nun NEX 3’te 44W şarj desteği sunmakla yetinebileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Vivo NEX 3 gelecek ay tanıtılacak

Vivo NEX 3, henüz kesin tarih belli olmasa da, eylül ayı içinde tanıtılacak. Dolayısıyla ortaya atılan iddiaların doğru olup olmadığını yakında görmek mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER