Teknoloji

Vivo NEX 3 için hazırlanan resmi tanıtım videosu yayınlandı

vivo nex 3 5

Vivo NEX 3 büyük ihtimalle eylül ayında resmiyet kazanacak. 5G desteği gibi önemli bir özellik barındıracağı söylenen akıllı telefonun kesin tanıtım ve çıkış tarihleri henüz açıklanmış değil. Ancak cihaz için hazırlanan ilk tanıtım videosu, Vivo’nun resmi Weibo hesabında yayınlandı.

Söz konusu videoda Vivo NEX 3’ün Seul, Sidney ve Londra’da kullanıldığı görülüyor. Videoda telefonun büyük ekranının yanı sıra yükselen ön kamera mekanizması ve üç lensli arka kamera sistemi göze çarpıyor.

Telefonun kenarlara doğru oldukça keskin kavisler yapan ekranı için şimdiden “Şelale” ismi kullanılıyor. Arka panelde yuvarlak kamera sisteminin yanı sıra alt kısımda bulunan NEX logosu dikkat çekiyor. Yuvarlak arka kamera sisteminin görsel olarak akıllara bir kol saatini getirdiğini belirtmekte de fayda var.

Yükselen ön kamera mekanizması, Vivo için yeni bir şey değil. Ancak şirket bu sefer bu mekanizmada çift kameralı bir çözüm sunuyor. Bu da akıllara Vivo X27 Pro modelini getiriyor.

Vivo NEX 3 ne zaman tanıtılacak?

Vivo NEX 3 ile ilgili tüm detayları görmek için biraz daha sabretmek gerekiyor. Resmi tanıtım videosunun yayınlanmış olması, telefonun duyurulmasının da çok uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER