Teknoloji

Vivo, eski telefonunu getirenlere yeni V29 Serisi ile büyük fırsatlar sunuyor

vivo v29

Vivo, Myvivoshop platformu üzerinden hayata geçirdiği yeni değişim kampanyası ile kullanıcılara ciddi avantajlar sağlıyor. 1-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında, tüketiciler eski telefonlarını getirip yepyeni V29 5G veya V29 Lite 5G modellerine sahip olabiliyorlar. easyCep iş birliği sayesinde, V29 Lite 5G modeli 2500 TL takas desteği ile 1999 TL’ye, V29 5G modeli ise 3000 TL takas desteği ile 3499 TL’ye sunuluyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketicilerin yapması gerekenler oldukça basit. Myvivoshop.com üzerinden yönlendirildikleri easyCep web sayfasında mevcut telefonlarına dair istenen bilgileri doldurmak yeterli. Bu aşamada seçilecek olan V29 5G veya V29 Lite 5G modeli için ek takas desteği de görülebiliyor. Teklifin uygun görülmesi durumunda, kullanıcılar telefonlarını easyCep’e ücretsiz olarak gönderiyorlar.

Tüketicilerin gönderdiği telefonlar easyCep tarafından detaylı bir incelemeye tabi tutuluyor. İnceleme sonucunda oluşturulan son teklif tutarı, tüketiciye iletiliyor. Eğer teklif kabul edilirse, Vivo bu tutar ve takas desteği kadar olan miktarı tüketicinin e-posta adresine indirim kuponu olarak gönderiyor.

Myvivoshop.com üzerinden indirim kuponunu kullanarak satın alma işlemi tamamlanabiliyor. Böylece tüketiciler, V29 5G veya V29 Lite 5G modellerini son derece cazip fiyatlarla satın alabiliyorlar.

Kampanya detayları ve başvuru için Vivo’nun resmi web sitesi olan Myvivoshop.com‘u ziyaret edebilirsiniz. Yılın en büyük değişim kampanyası, tüketicilere eski telefonlarını yenileriyle değiştirme fırsatını sunuyor.

İLGİLİ HABERLER