Manşetler

Video: 90 saniyede Huawei’nin yeni ürünlerini tanıyın

huawei mate xs 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei, 23 Haziran Perşembe günü İstanbul’da düzenlediği bölgesel lansman etkinliğinde birçok yeni ürününü tanıttı.

Öncelikle geçtiğimiz haftalarda resmi duyurusu yapılan yeni katlanabilir telefonu Mate XS 2 ile başladı. Huawei, daha güçlü malzemelerle dayanıklılığı artırmış, ayrıca katlanabilir ekranda kırışıklık dikkate değer biçimde az. Arkada yer alan üç kameranın yanında katlanabilir ekran için de kamera eklenmiş. 4600 mAh kapasiteli pili 66W hızlı şarj desteğiyle geliyor. Huawei orta segment için de Huawei Nova Y70 ve Y90 modellerini sunuyor. Hafifliğiyle ve şık görünüşleriyle dikkat çeken bu telefonlar yüksek pil kapasiteleriyle dikkat çekiyor. Y70’te 6000 mAh, Y90’da 5000 mAh pil var.

Dizüstü bilgisayar tarafında ise Teknoblog’da detaylı incelemesini bulabileceğiniz MateBook D16 ve daha önce çıkan MateBook 16’nın geliştirilmiş versiyonu 16s var. MateBook 16s donanım kalibrasyonlu, 3:2 ekranıyla üretkenlik için elverişli bir ortam sunuyor. Intel Evo sertifikalı bu modelde Core i9’a kadar 12. nesil Intel Core H serisi işlemci seçenekleri var.

Tablet tarafında daha önce ön satışa çıkan MatePad 10.4 gösterilirken, daha fazla ilgiyi MatePad Paper gördü. Bir e-kitap ve not alma aracı olan bu tablet hafifliği ve ergonomik tasarımıyla dikkat çekiyor. Huawei M-Pencil ile ekranda not almak mümkün. Ekranı her ortamda iyi görüş sunuyor. Ayrıca internette gezinmek bile mümkün.

Ses tarafında ise Huawei FreeBuds Pro 2 geldi. Bu yeni kulaklıklar silikon uçlara sahip. LDAC desteği ses tutkunlarının ilgisini çekecektir. 47 dB seviyesine kadar çıkmasıyla gürültü azaltmanın da geliştirildiğini görüyoruz. Ayrıca üç farklı renk seçeneği de mevcut. Aynı anda iki cihaza da bağlanabiliyor.

İLGİLİ HABERLER