Manşetler

Huawei en yeni ürünlerini İstanbul’da gözler önüne çıkardı

huawei
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei en son teknolojiye sahip yeni ürünlerini İstanbul’da görücüye çıkarttı. Yeni dönem stratejisiyle ilgili bilgler de paylaşan şirketin tanıttığı ürünler arasında MateBook D16 ve 16s, Mate Xs 2 nova Y70 ve Y90, MatePad Paper ve FreeBuds Pro 2 bulunuyor.

İstanbul’da gerçekleştirilen, Orta Doğu Avrupa, Kuzey Ülkeleri ve Kanada bölgesel lansman etkinliğinde Huawei, şirketin stratejisinin temel odak alanlarını sundu ve yeni katlanabilir akıllı telefon Mate Xs 2, 16 inç dizüstü bilgisayarlar MateBook D16 ve 16s, ilk e-ink ekranlı tablet MatePad Paper, nova akıllı telefon ailesinin yeni üyeleri nova Y70 ve nova Y90 ve ses cihazları ailesine en son eklenen FreeBuds Pro 2 dahil olmak üzere çeşitli son teknoloji ürünlerini duyurdu.

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Orta ve Doğu Avrupa, Kuzey Ülkeleri ve Kanada Başkanı Derek Yu yaptığı konuşmada, “Huawei, sürekli yenilik ve dijital dünyayı her kişiye, aileye ve kuruluşa getirmeye kendini adamıştır. Bu nedenle çeşitli kategoriler için yüksek Ar-Ge ve pazarlama yatırımlarına devam ediyoruz. Tüketicilere devrim niteliğinde yenilik sağlamak ve endüstri gelişimine sürekli öncülük etmek istiyoruz” dedi.

Huawei Mate Xs 2

Huawei Mate Xs2
Huawei Mate Xs2

Huawei’nin dışa doğru katlanır tasarıma ve ultra hafif, ultra ince gövdeye sahip yepyeni amiral gemisi katlanabilir akıllı telefonu Mate Xs 2, Huawei tarihinde bir kilometre taşını işaret ediyor. Açıldığında, Mate Xs 2’nin ekranı bir ayna kadar düz ve pürüzsüz hale gelerek kullanıcılara hem eğlence hem de iş için etkileyici ve daha sürükleyici bir katlanabilir deneyim vadediyor. Akıllı telefon ayrıca Huawei XD Optics’i destekleyen 50 MP True-Chroma Kamera gibi diğer amiral gemisi özelliklerle donatıldığı için mobil fotoğrafçılığı yeni zirvelere taşıyor. Yeni cihaz, hareket halindeyken ultra hızlı şarj için 66W SuperCharge ile 4600mAh pile sahip olarak, katlanabilir akıllı telefonlardaki güvenilmez pille ilgili endişeleri de ortadan kaldırıyor.

Huawei nova Y70 ve nova Y9

Huawei Nova Y70

Etkinlikte Huawei, orta fiyat segmentindeki yeni akıllı telefonları nova Y70 ve nova Y90’ı da tanıttı. nova Y70 güçlü 6000 mAh piliyle kullanıcıları şaşırtmayı hedefliyor. nova Y90 ise 40W SuperCharge sayesinde yalnızca 30 dakikada yüzde 53’e kadar şarj olacak. Her iki cihaz da, 6,7 inç FullView ekrana ve ultra dar çerçevelere sahip.

Huawei Nova Y90

nova Y90 ve nova Y70 geniş ekranlar sayesinde rahat kullanım ve sürükleyici eğlence deneyimleri sağlıyor. Huawei’nin fotoğrafçılık yetenekleri, şık tasarım ve geniş depolama alanının buluştuğu cihazlar, rekabetçi fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Huawei MateBook D16 ve 16s

Huawei MateBook D16
Huawei MateBook D16

Uzaktan çalışan, ancak büyük monitörlü geleneksel ofis kurulumunu özleyenler için Huawei’nin dizüstü bilgisayar portföyüne yapılan en son eklemeler hoş bir sürpriz olacak. Şirket, pandemi sonrası iş yerinde daha fazla esneklik arzusuyla birleştiğinde tüketicilerin ekranlarında daha fazla çalışma alanı ihtiyacını fark etti ve 16 inç FullView ekrana sahip yeni bir ürün serisini piyasaya sürdü. MateBook D16 ve 16s, çalışmak için geniş alan sunan ve aynı anda birçok görevi yönetmeyi kolaylaştıran 16 inçlik geniş ekrana sahip. MateBook Serisi, 40W’a kadar TDP değerine sahip 12. Nesil Intel Core H-Serisi işlemci, çift kanallı RAM ve çoklu görev ve karmaşık kullanım senaryolarını verimli bir şekilde işleyen yüksek hızlı SSD ile destekleniyor.

Ayrıca MateBook D16 ve 16s modelleriyle Huawei, cihaz iş birliğini daha da geliştirerek, PC, akıllı telefon ve tablet arasında kolay dosya aktarımına izin vererek çoklu cihaz dosya yönetimi ve AI arama ile cihazlar arası deneyimi daha da akıcı hale getiriyor. MateBook D16 ve 16s’in geleneksel 15,6 inç dizüstü bilgisayarlara yakın ağırlığı yüksek taşınabilirlik sunarak kullanıcıların hareket halindeyken de üretken olmalarını sağlıyor. Yeni eklenen nümerik klavye ve 1080p kamera ile kullanıcılar, sanki bir masaüstü bilgisayarda çalışmanın rahatlığını yeni MateBook D16 ve 16s dizüstü bilgisayarlar ile yaşayabilecekler.

Huawei MatePad Paper

Huawei MatePad Paper

Huawei, kağıt benzeri bir yüzeyde çalışma deneyimin keyfini çıkarırken istedikleri yerden çalışma özgürlüğüne değer veren kullanıcılar için ilk e-ink tableti MatePad Paper’ı piyasaya sürdü. Taşınabilir olacak şekilde tasarlanan MatePad Paper, ince form faktörünü ve yaklaşık 360 g hafif ağırlığını vurgulayarak kaliteli okumaları avuçlarınızın içine getiriyor. MatePad Paper, kullanıcılara göz dostu ve derinlemesine bir okuma deneyimi sunan 10,3 inç FullView Ekran ile donatıldı. TÜV Rheinland Paper Like Display sertifikasını alan dünyanın ilk e-ink ekran modülüne sahip tablet, benzersiz ekran-kalem kombinasyonuyla, ucu tabletin ekranıyla buluştuğu anda kağıda yazma hissini yaşamanıza ve yazarken hoş bir “hışırtı” sesi duymanıza olanak tanıyor. Bu tanıdık kağıt benzeri his, kullanıcıların kendilerini hızlı bir şekilde yazıya vermelerini sağlıyor.

Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei, tüm müzik ve ses hayranlarını memnun etmeyi amaçlayan bir ürünü de piyasaya sürüyor. FreeBuds Pro 2. Yeni kulaklıklar, Çift Ses Sistemi sayesinde elde edilen mükemmel ses kalitesiyle dikkat çekiyor. Gelişmiş dijital frekans geçiş teknolojisine sahip entegre iki dijital-analog dönüştürücü (DAC) çipleri ve dörtlü mıknatıslı dinamik sürücüyü benimseyen FreeBuds Pro 2, LDAC Yüksek Çözünürlüklü kodek ile birleştiğinde cihazın yüksek ve düşük frekansları ayırt etmesine olanak tanıyor. FreeBuds Pro 2, sektördeki en saf ses kalitesini sunuyor. Önceki modele kıyasla yüzde 15 daha fazla gürültü azaltma özelliği sağlayabilen endüstrinin ilk Üçlü MIC ANC TWS sistemi ile donatıldı. Belirli senaryolarda, 47dB’e varan gürültü azaltma derinliği elde edilebiliyor.

FreeBuds Pro 2 ayrıca ses seviyesindeki değişiklikleri, kulak kanalı yapısındaki farklılıkları ve takma durumundaki değişiklikleri gerçek zamanlı algılayabilen üç dinamik ses dinleme optimizasyon algoritmasıyla donatıldı. Yeni kulak içi kulaklıklar, herhangi bir akıllı telefon işletim sistemiyle kolay bağlantı sağlayarak tüm günlük senaryolarda mükemmel kullanılabilirlik sayesinde Huawei’nin Sorunsuz AI Yaşam yaklaşımını da destekliyor.

İLGİLİ HABERLER