FırsatlarManşetler

E-ink ekranlı Huawei MatePad Paper’da 400 TL’lik indirim fırsatı

huawei matepad paper

Huawei’nin geçen yılın ortalarında Türkiye’de satışa sunduğu Huawei MatePad Paper, e-ink ekranıyla kullanıcılara her yerde e-kitap okuma, not alma ve bunun gibi imkanları sunuyor. 10.999 TL’lik fiyata sahip olan ürün, Hepsiburada’da 10.599 TL’lik indirimli fiyatıyla satılıyor.

Huawei MatePad Paper özellikleri

Huawei MatePad Paper, okuyuculara ve not almayı sevenlere kağıt gibi bir hissi dijital forma getirerek sunuyor. 10.3 inç E-Mürekkep ekranı ve uyumlu Huawei M-Pencil ile kağıt üzerine yazıyor gibisiniz. Cihazlar arası aktarım, içeriklerinizi kolayca akıllı telefonlar ve MateBook’tan transfer etmenizi sağlar, bu da günlük iş akışında büyük kolaylık yaratıyor.

MatePad Paper, yüksek ekran-gövde oranı ile PDF’ler ve metinler üzerinde geniş bir çalışma alanı sunarken, TÜV Rheinland sertifikalı ekran, uzun süreli okumalarda göz konforu sağlar. Akıllı yenileme hızı sayesinde enerji tasarrufu yapılırken içerikler canlı ve net bir biçimde gösteriliyor.

Not alma, taslak çıkarma ve düşüncelerinizi düzenleme deneyimi, HarmonyOS 2 ile daha da zengin hale gelmiş ve HUAWEI M-Pencil’in düşük gecikme süresi ile gerçek bir kalemle yazmanın doğallığını yakalayabilirsiniz. Ayrıca sesli notlarla birleştirilen not alma özelliği içerik yönetimini verimli bir şekilde iyileştiriyor.

MatePad Paper, çoklu ekran özelliklerini destekleyerek ve ses kaydı işaretleriyle beraber not alarak işlevselliğini artırıyor. El yazısı notlar metne çevrilebilir ve parmak izi tarayıcısı olan güç düğmesi ile notlarınız güvende tutuluyor.

MatePad Paper’ın Süper Cihaz özellikleri ile diğer cihazlardan içerik aktarmak kolaylaşır, geniş mobil kitaplık erişimi ve çift hoparlörlerle sesli kitap dinleme deneyimi sunuyor. Hızlı sayfa dönüşleri ve uzun pil ömrü keyifli bir okuma deneyimi sağlarken, 22.5 W hızlı şarj özelliği de cihazın hızlı ve verimli şekilde şarj olmasına imkan tanır.

Video: Huawei MatePad Paper İncelemesi

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER