Manşetler

Twitter Windows Phone uygulamasını yeniledi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Twitter, Windows Phone uygulamasını yeniledi. Yepyeni bir tasarıma sahip olan uygulama böylelikle diğer platformlardaki Twitter uygulamalarına biraz daha benzer bir deneyim sunmaya başladı. Ayrıca bu güncelleme kullanıcıların kendilerini ilgilendiren içerikleri daha kolay bulmalarını ve paylaşmalarını sağlayacak çeşitli işlevleri de kazandırıyor.

twitter-windows-phone-yeni-260213

Yeni sürümde Ana Sayfa, Bağlan, Keşfet ve Ben olmak üzere dört yeni sekme bulunuyor. iOS, Android uygulamalarını kullanan, ayrıca Twitter’ın web sitesinden yararlananların da yakından bildiği üzere Ana Sayfa kullanıcıların takip ettikleri hesapların tweet’lerini görmelerine, bu tweet’ler içinde paylaşılanları detaylı şekilde görmeye yarıyor. Bağlan bölümü kullanıcılardan bahsedilen tweet’leri gösteriyor, bir kullanıcıyı takip etmeye başlayan yeni hesaplarla ilgili bildirimler burada yer alıyor. Keşfet bölümü Twitter’da yeni eğilimleri görme, yeni içerikleri bulma fırsatı sunuyor. Ben bölümü de kullanıcılara gelen doğrudan mesajları okuma ve bunları cevaplama imkanı veriyor.

Uygulama içinde kolay ulaşılabilir tweet ve ara ikonları sayesinde söz konusu işlevleri gerçekleştirmek oldukça kolaylaşıyor. Ayrıca canlı kutucuk desteği sayesinde Twitter hesapları, listeler veya arama sorgularına dair tweet’ler başlangıç ekranına sabitlenebiliyor, böylelikle Twitter’dan içeriklerin sürekli el altında tutulması sağlanıyor. Windows Phone kullanıcıları aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip ederek Twitter’ın yeni uygulamasını cihazlarına indirebilir.

İlgili >> Windows Phone Mağaza, Twitter Blog

İLGİLİ HABERLER