Teknoloji

Twitter Spaces önümüzdeki ay tüm kullanıcılara açılacak

twitter spaces clubhouse

Twitter, Spaces özelliğiyle son zamanların yıldızı parlayan platformu Clubhouse ile rekabete girmeye hazırlanıyor. Mikro blog servisi, Spaces’ı kullanıcılarla buluşturmak için altyapı çalışmalarını da sürdürüyor. Twitter’ın iOS uygulaması için hazırlanan son güncellemede Spaces’ın gelişi müjdeleniyor. Spaces kısa süre önce de Android kullanıcılarının erişimine açılmıştı.

Güncelleme notlarında Spaces ile ilgili olarak şu ifadeler yer alıyor: “Karşınızda Spaces, burada sesli sohbetler yapabileceksiniz. Artık tweet’leyip konuşabileceksiniz. Spaces, Twitter’ı hayata getirecek.”

Ancak güncellemeyi indiren her kullanıcı, bir Space oluşturamayacak. Şu an için sadece seçilmiş belli kullanıcılar bir sohbet odası kurabiliyor. Şirket önümüzdeki ay Spaces’ı tüm kullanıcılara açmayı planlıyor.

Spaces, Twitter tarafından son birkaç aydır duyurulan yeniliklerden sadece biri. Instagram’ın hikaye özelliğinin bir benzeri olan Fleets özelliğini kullanıma sunan şirket, Süper Takip gibi ücretli özellikleri de test edeceğini açıklamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER