Teknoloji

Türkiye’ye para gönderimi için artık TransferGO seçeneği var

transfergo

Dünya çapında 47 ülke arasında uluslararası, hızlı ve ücretsiz para transferleri sunan TransferGo şimdi Türkiye’de faaliyet göstermeye başladı.

Uluslararası çevrimiçi para transfer hizmeti sunan TransferGo, Türkiye’ye yönelik ücretsiz para transferi servisini başlattığını duyurdu. Bu girişim, yurtdışında yaşayan Türklerin veya Türkiye’ye para göndermek isteyen kişilerin para transfer hizmetleri için herhangi bir ücret ya da komisyon olmadan, üstelik ortalama piyasa kuru üzerinden para göndermelerine imkan sağlayacak.

Litvanya’da 2012’de kurulan ve genel merkezi İngiltere’de bulunan TransferGo, şeffaflığa, güvene ve kullanıcı deneyimine dayalı çok beğenilen bir marka yarattığının altını çiziyor. Şirketin belirttiğine göre, TransferGo’nun şu an dünyanın dört bir yanında 700 binden fazla müşterisi bulunuyor ve dünya çapında 47 ülke arasında uluslararası, hızlı ve ücretsiz para transferleri sunuyor.

TransferGo Kurucusu ve CEO’su Daumantas Dvilinskas, “Günümüzde müşterilerin yurtdışında yaşayan arkadaşlarına veya ailelerine aynı yurtiçi para transferlerinde olduğu gibi hiçbir masraf ödemeden, hızlıca ve basit şekilde para transferi yapabilmesi gerektiğine inanıyoruz. Anlaşılması güç olabilen karmaşık ücretlendirme yapılarını ortadan kaldırılmasıyla müşteriler en iyi şekilde para transferini yapabilmeliler.  Müşterilerimizin hiçbir işlem ücreti olmayan ve ortalama piyasa kuru üzerinden bir hizmet sunduğumuza dair bize güvenmesi önceliğimizdir.” şeklinde konuştu.

TransferGo müşterilerine gönderim hızına dayalı birkaç servis seçeneği sunuyor. Ücretsiz seçeneği 3 iş gününde parayı ilgili hesaba ulaştırırken, Şimdi seçeneği katma değerli bir hizmet sağlayarak, 30 dakikada bu işlemi gerçekleştiriyor. Katma değerli seçeneklerin yüksek oranda tercih edilmesi, Ücretsiz seçeneğini olanaklı kılıyor.

TransferGo, Türkiye’de iş ortağı Turk Para ile birlikte hizmet verecek. Turk Para iş birliği sayesinde, TransferGo’nun tüm faaliyetleri ve işlemleri Türkiye’de ilgili mevzuatlara uygun bir şekilde icra edilecek.

İLGİLİ HABERLER