Eğlence

Titanfall’un devam oyunu Microsoft’a özel olmayacak

titanfall-130315

Dev robotları ve hızlı oyun deneyimiyle orijinal Titanfall, çok oyunculu FPS deneyimine yeni bir soluk getirmişti. Ancak oyunu sadece PC, Xbox One ve Xbox 360 kullanıcıları oynayabilmişti. IGN’de yer alan bir haber, Titanfall’un kapsamının devam oyunuyla birlikte genişleyeceğini gösteriyor. Oyunun geliştiricisi Respawn’ın CEO’su Vince Zampella, yeni Titanfall’un PS4’te de yerini alacağını belirtti.

Orijinal Titanfall, eski Infinity Ward çalışanları tarafından kurulan Respawn’un yayınladığı ilk oyun olma özelliğini taşıyor. Diğer FPS oyunlarının aksine, tek kişilik oyun modu barındırmayan Titanfall, gerçek oyuncular arasındaki mücadeleye odaklanıyor. Titanfall’un devam oyununun sadece Microsoft’un platformlarına özgü olmayacağı ise orijinal oyunun yayınlandığı günden bu yana konuşuluyordu. Zampella 2013’te düzenlenen bir yatırımcı toplantısında, Respawn’un eninde sonunda PS4 için bir oyun geliştireceğini dile getirmişti.

Devam oyununun ismi ve nasıl bir anlayışa sahip olacağa konusunda henüz nihai bir karar verilmiş değil. Zampella bu tarz kararları hemen almanın kolay olmadığını dile getirdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER