EğlenceTeknoloji

Apex Legends Titanfall’a öfkelenen korsanların hedefi oldu

ea play live apex legends oyuncu sayısı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apex Legends, yine Respawn tarafından geliştirilen Titanfall’un oynanamaz durumda olmasına tepki gösteren korsanların hedefi oldu. Oyuncular tarafından yapılan sosyal medya paylaşımları, oyunda “SAVETITANFALL.COM, TF1 saldırı altında, dolayısıyla Apex de” şeklinde bir mesajın görüldüğünü gösteriyor. Apex Legends’ta maçlardan sonra ortaya çıkan “önemli mesaj” başlıklı açılır pencerenin de oyuncuları aynı adrese yönlendirdiği ifade edildi.

Respawn, bir sunucu güncellemesi yayınlayarak söz konusu sorunu çözmüşe benziyor. Konuyla ilgili olarak stüdyo tarafından Twitter aracılığıyla yapılan açıklamada, saldırının oyuncuların kişisel bilgilerini ve

Oyunlara yönelik siber saldırılar genellikle hile veya hırsızlık gibi motivasyonlarla yapılıyor. Ancak bu sefer Respawn’ın Titanfall’a olan ilgisizliği saldırganları öfkelendirmiş gibi görünüyor.

Titanfall oyuncuları uzun süredir devam eden sıkıntılarının çözümünü Apex Legends saldırısında bulmuşa benziyor. Respawn daha önce Titanfall’daki problemleri giderme sözünü vermişti. Bu son saldırının süreci ne kadar hızlandıracağı zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER