Teknoloji

Timex ilk akıllı saati Ironman R300 GPS’i tanıttı

timex ironman r300 gps
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Timex Ironman serisi saatleriyle sporculara dayanıklı ve işlevsel seçenekler sunuyor. Şirket, önümüzdeki dönemde bu seriyi biraz daha akıllı hâle getirmeye hazırlanıyor. Bu hazırlığın ilk adımı, Timex Ironman R300 GPS akıllı saat oldu.

Timex, R300’ü ilk akıllı saati olarak tanımlıyor. Ancak şirketin geçmiş ürün portföyünde de akıllı özelliklere sahip egzersiz bilekliklerinin bulunduğunu unutmamak gerekiyor. Timex daha önce de kullanıcılarına GPS, hız ve mesafe takibi, çağrı yanıtlama ve egzersiz verisi yükleme gibi özellikler taşıyan ürünler sunuyor.

Yine de, etiketlerden bağımsız bakıldığında da, R300’ün Timex’in şimdiye kadar çıkardığı en akıllı ürün olduğu gerçeği değişmiyor. En iyi sporcu ve antrenörlerin kılavuzluk ettiği idmanların bulunduğu akıllı saat, “daima açık” bir ekrana sahip. Uyku takibi de R300’ün sunduğu özellikler arasında yer alıyor.

timex ironman r300 gps

Uzun pil ömrü, Timex R300’ün en dikkat çekici özellikleri arasında yer alıyor. Şirketin verdiği bilgiye göre; R300, 25 gün boyunca şarja ihtiyaç duymadan çalışabiliyor. GPS’in aktif hâle getirilmesi durumunda ise pil ömrü 20 saate iniyor. Buna ek olarak, R300 suyun altında 30 metre derinliğe kadar çalışabiliyor.

Timex Ironman R300 GPS, Timex’in internet sitesinde satışa sunuldu. Akıllı saatin yurt dışındaki fiyat etiketinde 120 dolar yazıyor.

İLGİLİ HABERLER