EğlenceManşetler

The Walking Dead’in dokuzuncu sezonu için onay geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

the walking deadThe Walking Dead, dünyanın en popüler dizileri arasında yer alıyor. Dizinin ana yayıncısı olan AMC, zombi temalı korku hikayesinin dokuzuncu sezonuyla devam edeceğini duyurdu.

Dizi, reytinglerinin son sezonlarda düşmesine rağmen, AMC’nin en önemli silahlarından biri olmayı sürdürüyor. Yeni sezonun onaylanmasının ardından “showrunner” Scott M. Gimple’ı serinin ana içerik şefi olarak görevlendiren AMC, ana dizinin yanı sıra “Fear the Walking Dead” isimli yan hikayeden de sorumlu olacak. Gimple’dan boşalan koltuğa ise ikinci sezondan bu yana dizinin yazar ekibinde yer alan Angela Kang üstlenecek.

The Walking Dead son zamanlarda hayranları tarafından eleştiriliyor

Sadık hayranlar, son zamanlarda diziye yönelik eleştirilerini daha sık dillendiriyor. Özellikle son sezonlarda yaşanan beklenmeyen ölümler ve maceranın sık sık en heyecanlı yerinde kesilmesi, izleyicileri rahatsız ediyor gibi görünüyor. Gimple’ın dizinin prodüksiyonundaki kilit rolünden vazgeçip yerini Angela Kang’a bırakması bu açıdan bakınca dikkat çekici bir değişiklik olabilir. Bu değişikliğin diziye nasıl yansıyacağı ise zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER