Eğlence

The Sims 4 için iki yeni kit yolda

the sims 4

Electronic Arts ve Maxis geçtiğimiz aylarda oylamaya sunulan ‘kit’lerin oylama sonucunu açıkladı. The Sims 4 Castle Estate Kit ve Goth Galore Kit, PC için EA uygulaması, Epic Games Store ve Steam, Mac’te Origin üzerinden ve PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One sistemleri için 18 Ocak’ta satışa sunulacak.

Castle Estate Kit ile oyuncular geçmişteki örnekleri gibi büyük, otantik bir kale tasarlayabilecekler. Gotik kemerler, büyük giriş kapıları ve daha fazlasını içeren görkemli mimariyle buluşacak olan Simler geçmişe doğru bir yolculuk yapacak ve yüzyıllar öncesinin klasik mimarisini kucaklayacaklar.

Goth Galore Kit ise Simler için göz alıcı kıyafet kombinleri yaratacak parçalar ve aksesuarlarla dolu, siyah ağırlıklı giysilerin önderliğindeki bir gardırobun kilidini açacak.

the sims 4

The Sims 4 için düzenli olarak yeni kit ve genişleme paketleri yayınlanıyor

Electronic Arts ve Maxis, The Sims 4 için düzenli aralıklarla yeni kitler ve genişleme paketleri çıkartıyor. Bu doğrultuda son olarak geçtiğimiz ay “For Rent” isimli genişleme paketi kullanıcılarla buluşmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER