Eğlence

The Sims 4 For Rent genişleme paketi yayınlandı

the sims 4 for rent

The Sims 4’ün son eklenti paketi For Rent yayınlandı. Tomarang kasabasında yaşam alanları inşa etmeye olanak sağlayan The Sims 4 For Rent Genişleme paketi, bir topluluğun parçası olmayı hedefleyen oyuncuların bir yandan kaba komşularla mücadele ederken, bir yandan da birkaç farklı evin kira işleriyle meşgul olmasına odaklanıyor.

Tomarang’ın göz alıcı dünyasında oyuncular mahallede mülk sahibi veya kiracı olarak yaşayabiliyor. Bu yaşam deneyiminde oyuncular tesisat işlerinden zorlu komşuları idare etmeye kadar birçok alanda işe koyuluyor. Arıza veren tesisat da, Tomerang kasabasının kaba sakinleri de oyuncuların ilgi alanları arasında yer alıyor.

Bir mahalle sakini olarak oyuncular gürültücü komşularıyla da uğraşıyor, bir topluluk oluşturmak için çaba da harcıyor. Evin tamiratının sorumluluğunu almanın yanında birkaç farklı evin kontrolünü de üstlenilebiliyor. Tomarang’daki yaşamın tam bir parçası olmak için bundan daha iyi bir fırsat olmadığı rahatlıkla söylenebilir.

The Sims 4 For Rent hangi platformlarda oynanabiliyor?

Electronic Arts tarafından yayınlanan ve Maxis tarafından geliştirilen The Sims 4 For Rent Genişleme Paketi şu anda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC’de EA Uygulaması, Epic Games Store ve Steam’de, Mac’te de Origin aracılığıyla oyuncularla buluştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER