Eğlence

The Sims 4’te yaz keyfi bitmiyor

the sims 4

Electronic Arts (EA) tarafından yayınlanan ve Maxis tarafından geliştirilen The Sims 4 için iki yeni kit yolda. 7 Eylül’de çıkacak olan bu kitler Poolside Splash Kit ve Modern Luxe Kit adını taşıyor. Her iki kit de PC için EA uygulaması, Steam ve Epic Games Store ve Mac için Origin’de, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One platformlarında yer alacak.

Poolside Splash Kit ile oyuncular Sim’lerini havuz başında eğlenmeye taşıyabilecekler. Sim’lerinin mayolarından giydikleri terliklere ve taktıkları aksesuarlara kadar tüm kostümlerini en renkli ve değişik halleriyle şekillendirebilecekler.

Hatta Sim’ler su aksesuarları dünyasına adım atabiliyor, havuz kenarındaki kombinlerini şık gölgeler, gökkuşağı tırnakları, sandaletler, muhteşem balonlar ve daha fazlasıyla mükemmelleştirebiliyor. Oyuncular güneşin tadını çıkarırken eğlence duygularını şımartacak göz kamaştırıcı sonuçlar için farklı parçaları karıştırıp eşleştirebilecek.

The Sims 4 Modern Luxe Kit oyuncuları modern ve lüks eşyalarla buluşturacak

Modern Luxe Kit ise oyuncuların odalarını özellikle modern ve lüks eşyalarla donatmalarına olanak tanıyacak. Sim’leriniz zarif sanat eserleri, sofistike dekorlar ve konforlu mobilyalar eşliğinde, zor bir çalışma gününün ardından rahat ve şık bir ortamda dinlenebilecekler.

the sims 4

EA ve Maxis, The Sims 4 Modern Luxe Kit için YouTube’un popüler içerik yapımcılarından Xureila ile çalıştı. Xureila bu iş birliğini şu sözlerle değerlendirdi: “Tasarımın vizyon panosundan mobilyaların stilini ve renklerini seçmeye kadar fikirlerimin hayata geçtiğini görmek gerçeküstüydü. Bu gerçekten bir rüyanın gerçekleşmesi! Siyah bireylerin lüks yaşam tarzını sergileyen Siyah sanatçılardan ilham aldım. Bu sonuçta proje için birincil etki görevi gördü. Nihai ürünü yaratmak için kendi kişisel zevklerimi ve ilgilerimi karıştırdım.”

İLGİLİ HABERLER