Eğlence

The Batman filminin ilk fragmanı geldi [Video]

The Batman filminin ilk fragmanı geldi [Video]
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Robert Pattinson’ın yakında çıkacak Batman filmi The Batman, en fazla beklenen DC filmlerinden bir tanesi olarak nitelendiriliyor. Filmin yönetmeni Matt Reeves, Pattinson’ın Kara Şövalye olarak göründüğü filme bir ilk bakış atmamıza imkan sağladı.

Yeni yayınlanan The Batman filmi fragmanı, ilgi çekici ayrıntılar sunuyor. Filmin prodüksiyonu pandemi nedeniyle kesintiye uğramıştı, ancak Reeves’in DC’nin FanDome sanal etkinliğinde gösterdiği sahneler bu kahramanın tutkunlarının hoşuna gidecek türden gibi görünüyor. Filmin hikayesi Bruce Wayne’in Batman oluşunun üzerinden yaklaşık iki yılın geçtiği bir zamanda geçiyor. Bu dönemde o hâlâ bir maskeli kahramandır. Reeves, o zamanlar Batman’in henüz Batman olmadığının altını çiziyor ve ondan korkan insanların olduğunu da dile getiriyor.

Filmin fragmanı sayesinde bazı önemli karakterleri de tanıyoruz. Jeffrey Wright’ın oynadığı James Gordon ve Zoe Kravitz’in oynadığı Kedi Kadın (Catwoman) da bunlar arasında yer alıyor. Aynı zamanda Andy Serkis’in sesini de Alfred karakteriyle duyuyoruz. Reeves, bu karakterlerin de henüz kimliklerini yavaş yavaş bulmakta olduğunu söylüyor, örneğin Selina Kyle henüz Kedi Kadın hâline gelmemiştir. Bulmacacı (The Riddler) ve Penguen (The Penguin) de henüz suç kariyerlerinin erken aşamalarındadır.

The Batman filmi ne zaman vizyona girecek?

Reeves son birkaç aydır filmle ilgili çeşitli detaylar da paylaşmıştı. Bunların arasında Pattinson’ın Batman kostümüne ait fotoğraflar ve yeni Batmobile’ın görüntüleri de yer alıyordu. Aslında The Batman filminin başlangıçta 21 Haziran 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyordu. Ancak pandeminin prodüksiyon safhasını ve bu yıl vizyona girecek diğer filmleri etkilemesi nedeniyle filmin vizyona girişi 1 Ekim 2021 tarihine ertelendi.

İLGİLİ HABERLER