Eğlence

Warner Bros. yeni Batman filminin vizyon tarihini değiştirdi

batman batmobil

Warner Bros., Matt Reeves tarafından yönetilen ve merakla beklenen yeni Batman filminin vizyon tarihini dört ay ileriye attı. Şirket, portföyündeki diğer DC Comics filmlerinin gösterime girecekleri tarihlerde de değişikliğe gitti.

Batman’in normalde 25 Haziran 2021’de vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak Deadline’ın haberine göre, film 1 Ekim 2021’de izleyicilerin karşısına çıkacak. Disney’in küresel koronavirüs salgını nedeniyle Marvel filmlerinde yaptığı takvim düzenlemesini Warner Bros. da DC Comics filmleri için gerçekleştirmek zorunda kaldı.

Warner Bros. çok uzun süredir yolu gözlenen yeni Flash filminin vizyon tarihini bir ay öne çekti. Film, 1 Temmuz 2022 yerine 3 Haziran 2022’den itibaren beyaz perdede gösterilecek. 2019 çıkışlı Shazam’ın devamı olan Shazam 2 ise 1 Nisan 2022 yerine 4 Kasım 2022’de vizyona girecek.

Sinema ve televizyon endüstrisinde yapım çalışmaları durduğu için filmlerin planlanan vizyon tarihlerinde bu tarz değişikliklerin olmasına şaşırmamak gerekiyor. Warner Bros. tarafından duyurulan değişiklikler arasında Wonder Woman 1984’ün olmaması dikkat çekse de, şirketin bu film için daha önce bir erteleme duyurduğunu hatırlatmakta fayda var. Filmin gösterim tarihi bir süre önce haziran ayından 14 Ağustos’a çekilmişti. Warner Bros. şimdilik bu planda değişikliğe gitmeyecek gibi görünüyor. Ancak insanların koronavirüs salgını sonrasında sinemaya gitme isteği konusunda akıllarda bazı soru işaretlerinin bulunduğunu ve bunun da Wonder Woman 1984’ün vizyon tarihini etkileyebileceği belirtiliyor.

Warner Bros., Batman ve diğer DC Comics filmleri dışındaki yapımlarının çıkış takviminde de değişikliğe gitti. Popüler dizi The Sopranos’un devamı niteliğindeki “The Many Saints of Newark” filmi, 25 Eylül 2020 yerine 12 Mart 2021’de vizyona girecek. Baz Luhrmann’ın çektiği ve ismine henüz karar verilmeyen Elvis Presley filmi ise 1 Ekim 2021 yerine 5 Kasım 2021’de izleyicilerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER