Ulaşım

Tesla Model S yeni tasarımıyla görüntülendi

tesla model s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Tesla Model S, 2016’dan bu yana pek değişimden geçmiş değil. Ancak beklenen değişim, 2021’de gerçekleşecek gibi görünüyor. Electrek sitesinin haberine göre, Model S’in yeni tasarımı The Kilowatts isimli YouTube kanalı tarafından Palo Alto’da görüntülendi.

İlk bakışta Model S’in yeni tasarımıyla daha sert bir otomobil havasına büründüğü göze çarpıyor. Çamurluğu ve kasasının arka tarafı daha belirgin hâle gelen otomobilin jantları ve farlarının da değiştiği görülüyor. Buna ek olarak, difüzörün de biraz daha iyi hâle getirildiği göze çarpıyor.

Otomobilin içinde ne gibi tasarım değişikliğinin yapılacağı henüz bilinmiyor. Tesla’nın daha uzun menzilli ve daha güçlü Model S Plaid’i 2021’in sonlarında yollara çıkarması bekleniyor. Görüntülenen otomobilin ise bunun bir prototipi olmayabileceğini belirtmek gerekiyor. Tesla’nın tasarımsal ve teknolojik değişiklikleri birbirinden ayrı şekilde sunma gibi bir geleneğinin olduğunu da hatırlatmakta da fayda var.

Model S, Tesla katalogunun en çok üretilen veya satan araçlarından biri değil. Ancak Model S’in şirketin portföyünde üst segmenti temsil etmesi, bu modelde yapılması muhtemel tüm değişikliklere ayrı bir önem kazandırıyor.

İLGİLİ HABERLER