Ulaşım

Tesla Model S ve Model X’te değişim iddiasına yanıt Elon Musk’tan geldi

tesla model s

Tesla Model S ve Model X‘in yenileneceğine dair dedikodular, geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. Söz konusu iddiayı; Tesla’nın Hawthorne’daki tasarım stüdyosunun yakınlarında gizemli bir araç gördüğünü belirten bir sürücü, ortaya atmıştı.

İnternet dünyası, bir süredir bu konuda gündeme getirilen farklı teorileri tartışıyor. Ancak bu teorileri durduracak açıklama, Tesla’nın en yetkili ismi olan CEO Elon Musk’tan geldi. Musk, şu an için gündemlerinde Model S veya Model X’i yenilemeye dair bir planın olmadığını ifade etti.

Pek çok önemli konuya dair görüşünü Twitter aracılığıyla duyuran Tesla CEO’su Musk, Model S ve Model X’le ilgili haberlere de yine mikro blog servisi aracılığıyla açıklık getirdi. Eksantrik milyarder, kendisine gelen bir soru üzerine yenilenmiş Model S veya Model X için bir çalışmanın olmadığını ifade etti. Musk, otomobillerin için yenilenmesinin de gündemde olmadığını dile getirdi.

Tesla Model S ve Model X’in uzun vadedeki akıbetleri de hâlâ belirsizliğini koruyor. Tesla’nın günün birinde büyük ölçüde otonom sürüş deneyimine odaklanması beklense de, Elon Musk bunun kısa vadede gerçekleşmeyeceğinin altını çiziyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER