Eğlence

Teminatör: Kara Kader’in ilk fragmanı yayınlandı – Video

terminator: kara kader

Arnold Schwarzenegger, 1984’te vizyona giren ilk Terminatör filminde “Geri döneceğim” demişti. Aradan geçen 35 yılda birkaç kez geri dönen ünlü oyuncu, serinin yeni filmi Terminatör: Kara Kader ile bir dönüş daha yapıyor. Ancak Schwarzenegger bu sefer yalnız dönmüyor. Schwarzenegger’in karakteri T-800‘e, Linda Hamilton‘ın canlandırdığı kült karakter Sarah Connor da eşlik ediyor.

Kara Kader ile popüler seriye yeni karakterler katılıyor. Bunlardan biri olan Terminatör ve insan arası melez varlığı Mackenzie Davis canlandırıyor. Gabriel Luna ise Kara Kader’in yeni katil robotu olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kara Kader ile Terminatör serisi ve yönetmen James Cameron‘ın yolları bir kez daha kesişiyor. İlk üç filmi yöneten Cameron, yeni filmin künyesinde yapımcı unvanıyla boy gösteriyor. Yönetmen koltuğunda ise Deadpool’dan hatırladığımız Tim Miller bulunuyor. Kara Kader teknik olarak serinin altıncı filmi olsa da, temel itibarıyla serinin ilk ve ikinci filmlerinin devamı niteliğini taşıyor. Dolayısıyla aradaki diğer filmleri izlemiş olmak gerekmiyor.

Serinin en popüler iki filminin izinden giden Kara Kader, aradaki devam filmlerini ise görmezden geliyor. Schwarzenegger ve Hamilton’ın karakterlerini daha genç bir oyuncu grubuyla buluşturma fikri, akıllara Lucasfilm ve Disney’in Star Wars serisi için izlediği stratejiyi getiriyor. Benzer bir stratejiyi Universal de Jurassic World ve Jurassic World: Fallen Kingdom filmleri için uygulamıştı.

Fragman ise yaşın aslında sadece bir sayı olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Sarah Connor, 28 yıl önceki belalı havasından hiçbir şey kaybetmemiş gibi görünüyor. James Cameron ve Linda Hamilton’ın dönüşünün Terminatör serisine nasıl bir soluk kazandıracağı merak ediliyor.

Terminatör: Kara Kader, 1 Kasım 2019’da vizyona girecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER