Teknoloji

Teknosa Preo ailesine yeni ürünler eklendi

teknosa preo my camera

teknosa preo my cameraTeknosa, Preo ailesini yeni ürünlerle genişletmeyi sürdürüyor. Kablosuz şarj özellikli Preo Wireless Powerbank, 3 girişli Premium Powerbank, aksiyon kameraları ve Bluetooth kulaklıkları Preo ürün ailesinin yeni üyeleri oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Preo Wireless Powerbank ve Lightning, USB Type-C ve Micro-USB girişlerinin üçüne de sahip olan Preo Premium Powerbank şarj sorunu olmadan hareket özgürlüğü sağlarken, yeni Preo aksiyon kameraları en heyecanlı ve keyifli anları ölümsüzleştiriyor.

teknosa preo my camera

Preo‘nun yeni aksiyon kameraları, adrenalin tutkunlarının vazgeçilmezi olmayı hedefliyor. Geniş açılı lense ve 4K Ultra HD çözünürlüğe sahip olan Preo aksiyon kameraları, su geçirmez kılıfı ve bisiklet, kask ve kol aparatı ile her anı fotoğraf veya video yoluyla kayıt altına almayı sağlıyor. Preo markalı çeşitli aksiyon kameraları, ağustos ayının sonuna kadar yüzde 25 indirim ile Teknosa mağazaları ve teknosa.com online mağazasında tüketicileri bekliyor.

teknosa preo my camera

X-BASS ile güçlendirilmiş ses kalitesi ve 10 metre çekim mesafesi ile Preo Bluetooth kulaklıklar da ağustos ayı boyunca; Teknosa mağazaları ve teknosa.com üzerinden; 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara uygun fiyattan sunulacak. sunulacak. Bu müşteriler, birbirinden renkli Preo Bluetooth kulaklıklara 129 TL yerine 49 TL’den sahip olabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER