Teknoloji

Tecno Pova 6 Pro 5G, Dolby Atmos desteğiyle MWC 2024’te tanıtılacak

tecno pova 6 pro 5g

Tecno Pova 5 Pro, geçtiğimiz ağustos ayında tanıtılmıştı. Bu telefonun takipçisi de ufukta göründü. Tecno Pova 6 Pro 5G, şubat ayının sonunda Barselona’da gerçekleştirilecek 2024 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2024) tanıtılacak.

Pova 6 Pro 5G, şirketin Dolby Atmos desteğine sahip ilk akıllı telefonu olarak gözler önüne çıkacak. Tecno ve Dolby Laboratories bir süre önce tam olarak bu amaç için iş birliği imzalamıştı. Sadece Pova 6 Pro değil, Pova 6 serisinin ismi henüz duyurulmayan diğer modelleri de bu desteğe sahip olacak. Tecno Camon ve Phantom serilerinde de Dolby Atmos teknolojisine yer verecek.

Tecno’dan yapılan açıklamada, “Etrafınızda hissedebileceğiniz nefes kesen Dolby Atmos mekansal ses deneyimi; derinliği, netliği ve ayrıntıları daha önce hiç olmadığı şekilde ortaya çıkarıyor” ifadesi yer alıyor. Şirketten yapılan açıklamada, kullanıcıları hem üzerlerinde hem de etraflarında akan bir ses deneyiminin beklediği belirtiliyor. Sürükleyici ses deneyimi kulaklıklar veya telefonun yerleşik hoparlörüyle yaşatılıyor.

Ve tüm bunların Dolby Atmos içeriğiyle sınırlı olmadığını belirtmek gerekiyor. Telefondaki Dolby Atmos desteği tüm müziklerin, oyunların, filmlerin ve şovların sesini etkiliyor. Böylelikle daha net diyaloglarla daha doğal bir dinleme deneyimi sağlanıyor.

Tecno Pova 6 Pro 5G hakkında bilinenler sınırlı

Pova 6 Pro 5G hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde telefona dair yeni detayların paylaşılması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER