Teknoloji

TCL 14 Nisan’da yeni telefonlarını tanıtacak

tcl akıllı telefon

TCL, 14 Nisan’da büyük ihtimalle yeni akıllı telefon seçeneklerini tanıtacağı bir etkinlik gerçekleştirecek. İnternetten canlı olarak yayınlanacak bu etkinlikte TCL 20 serisinin yeni üyelerinin gözler önüne çıkması bekleniyor.

Şirket CES 2021’de TCL 20 5G ve 20 SE modellerini tanıtmıştı. 20 Pro 5G, 20L ve 20S modelleri ise henüz resmiyet kazanmış değil. TCL’in 14 Nisan etkinliğinde bu cihazları tanıtması bekleniyor.

TCL’in geçtiğimiz yıl sergilediği iki konsept tasarım konusunda biraz daha bilgi vermesi de beklentiler arasında yer alıyor. Şirketin sergilediği bu tasarımlarından birinde motorlu bir yuvarlanabilir ekranın bulunması öngörülüyor. Bu cihaz LG Rollable ve Oppo X 2021 gibi konsept cihazlara benziyor.

Diğer konsept tasarımda ise üç kez katlanabilen bir ekran görülüyor. İlk bakışta Galaxy Z Fold 2 ve Mate X2’te benzeyen bu telefonda ekranı ekstra olarak bir kez daha katlamak mümkün olacak.

TCL bu katlanabilir akıllı telefon konseptleri konusunda bir süredir sessizliğini koruyor. Şirketin bu konuda nasıl bir ilerleme sağladığını 14 Nisan’da görmek mümkün olabilir. Etkinlik Türkiye saatiyle 18.00’da başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER