Eğlence

Taylor Swift yeni klibiyle YouTube’da rekor kırdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

taylor swiftTaylor Swift kendi isteğiyle gittiği sosyal medya sürgününden ilk günden rekor kıran yeni şarkısıyla döndü. Swift’in “Look What You Made Me Do” isimli yeni şarkısının klibi, YouTube’da 24 saat içinde 31 milyon izleme sayısını aştı. Daha önce bu alandaki rekor, 24 saat içinde 27 milyon izleme sayısına ulaşan Adele’in “Hello” videosuna aitti.

Şarkı cuma günü ortaya çıkarken, videosu pazar günü itibarıyla YouTube’daki yerini aldı. Bazı hayranların klibi, Swift’in turuna bilet kazanmak veya albümü için oluşacak sanal sırada öne geçmek için tekrar tekrar izlemek istediğini anlamak pek zor değil. Swift’in yeni albümü 10 Kasım’da yayınlanacak.

Taylor Swift Despacito’yu tahtından edebilir

Luis Fonsi ve Daddy Yankee’nin seslendirdiği “Despacito” 7 ay gibi kısa bir süre içinde “YouTube’un en çok izlenen videosu” unvanını almıştı. Swift’in pazarlama hamlesi, Look What You Made Me Do’nun bu unvanının yeni sahibi olması ihtimalini artırıyor.

Yazının yazıldığı dakikalar itibarıyla Swift’in yeni videosunun YouTube üzerindeki izleme sayısı 47 bini geçmiş durumda. Ancak bu noktada Despacito’nun rekorlarının sadece YouTube ile sınırlı olmadığını hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER