Eğlence

Taylor Swift’in rekor kıran turnesi nisan ayında Disney+’ta izlenebilecek

taylor swift the eras tour

Taylor Swift, geçtiğimiz yıl mart ayında başlayan ve bu yılın aralık ayında tamamlanması planlanan The Eras Tour ile rekorlar kırıyor. Çok konuşulan bu deneyim, Disney+ ile ekranlara geliyor.

Dünya müzik arenasının en büyük yıldızlarından olan Swift’in turnesinin platformda yerini alacak versiyonunda, sinema formatından farklı olarak dört ek şarkı da yer alıyor. 

14 kez Grammy Ödülü’ne layık görülen ve dünyaca ünlü pop ikonu Madonna’nın 36 yıl önce kırdığı rekoru egale eden Swift’in ‘The Eras Tour’u, Sam Wrench tarafından yönetildi. 

taylor swift the eras tour

Dünya çapında box office listelerinde 260 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek tüm zamanların en çok satan konser filmi unvanını kazanan filmde, izleyiciler kendilerini konser arenasının büyüsüne kaptıracak ve ‘Lover’, ‘Fearless’, ‘Evermore’, ‘Reputation’, ‘Speak Now’, ‘Red’, ‘Folklore’, ‘1989’, ‘Wild Card’ ve ‘Midnights’ albümlerinden en sevdikleri şarkıları dinleme fırsatı yakalayacak. 

Taylor Swift hayranları The Eras Tour filmini gelecek ay Disney+’ta izleyebilecek

Swift’in sadece şarkılarıyla değil, kostümleri ve sahne şovuyla turnesini bir deneyime dönüştürdüğü ‘The Eras Tour’, 3 Nisan’dan itibaren sadece Disney+’ta izlenebilecek. 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER