Teknoloji

Surface Go 3 için yeni renk seçeneği LTE desteğiyle geliyor

surface go 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft Surface Go 3 için mat siyah renk seçeneğini duyurdu. Yeni renk seçeneği, opsiyonel olarak sunulan LTE desteğini de beraberinde getiriyor. Surface Go 3’ü mat siyah renkle gösteren fotoğraflar da çok kısa süre önce internete sızmıştı. Surface Go 3’te yeni renk seçeneği ve LTE desteği dışında bir değişiklik söz konusu değil.

Microsoft, Surface Go 3’ü yeni Intel işlemci seçenekleriyle eylül ayında duyurmuştu. Surface Go 3’te Intel Pentium Gold 6500Y veya Core i3-10100Y işlemcilerden biri tercih edilebiliyor. Microsoft Surface Go 2’de  Pentium Gold 4425Y ve Core m3 işlemci seçeneklerini sunmuştu.

Surface Go 3’ün mat siyah versiyonu ABD’de 549.99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Bu fiyat karşılığında kullanıcılara Intel Pentium Gold 6500Y işlemci, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunuluyor.

LTE bağlantı desteği isteyenlerin Core i3 işlemciye geçiş yapması gerekiyor. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik ettiğinde fiyat 729.99 dolara çıkıyor. Siyah renkli Type Cover klavyeli kılıf içinse 99.99 dolar ödemek gerekiyor.

Surface Go 3 mat siyah renk seçeneğiyle Microsoft’un Surface’ı sattığı ülkelerde raflardaki yerini aldı.

İLGİLİ HABERLER