Teknoloji

Microsoft Surface Go 3 mat siyah renk seçeneğiyle görüldü

microsoft surface go 3

Microsoft, Surface Go 3 için mat siyah bir versiyon hazırlıyor gibi görünüyor. Aggiornamenti Lumia isimli Twitter hesabından paylaşılan görsellerde 10.5 inçlik Surface Go 3’ü yeni renk seçeneğini görmek mümkün oluyor. Yeni renk seçeneği dışında Surface Go 3’te bir değişiklik göze çarpmazken, resmi duyurunun çok uzak olmadığı anlaşılıyor.

Surface Go 3 geçtiğimiz eylül ayında tanıtılmıştı. Cihazı Intel Pentium Gold 6500Y veya Core i3-10100Y işlemciyle yapılandırmak mümkün oluyor. Surface Go 3 ile selefi Surface Go 2 arasında işlemci dışında pek fazla fark bulunmuyor.

Surface Go 3’ün LTE versiyonlarının yakında kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Microsoft’tan eylül ayında yapılan açıklamada LTE modellerin önümüzdeki aylarda çıkacağı belirtilmişti. Mat siyah versiyonun LTE destekli Surface Go 3’ün çıkışı için bir tür tamamlayıcı işlevi görmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

Yeni bir sızıntı da bu düşünceyi doğruluyor. Mat siyah Microsoft Surface Go 3, Amazon Almanya’nın kayıtlarında da görüldü. Kayıtlarda görülen Surface Go 3’te Intel Core i3 işlemci, 8 GB RAM, 128 GB depolama alanına ve LTE desteğine sahip. Amazon’un kayıtlarında bu Surface Go 3 versiyonunun çıkışı için de 11 Ocak işaret ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER