Eğlence

Stranger Things 4. sezon bölümleri 2022’de yayınlanacak

stranger things 4. sezon

Netflix’in popüler dizilerinden Stranger Things, 4. sezon bölümleriyle 2022’de yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümlerinin çıkışı, küresel koronavirüs salgını nedeniyle gecikmişti.

Netflix, Stranger Things’in yeni bölümleriyle ilgili en son duyurusunu kısa bir video eşliğinde yaptı. Videonun son kısımlarında diziye dair bazı yeni kareler görmek de mümkün oluyor. Videoda “spoiler” olarak tabir edilebilecek bir şey göze çarpmasa da, dikkat çekici bazı noktaların bulunduğunu belirtmek gerekiyor.

Stranger Things’in 3. sezon bölümlerinin yayınlanmasının üzerinden hatırı sayılır bir zaman geçmiş durumda. Pek çok izleyicinin bir hafıza tazelemesine ihtiyaç duyduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Netflix’in yeni bölümlerin çıkışından önce hatırlatıcı içerikler paylaşması muhtemel görünüyor.

Stranger Things 4. sezon bölümleriyle ilgili daha detaylı bir paylaşım içinse çok uzun süre beklemek gerekmeyebilir. Deadline sitesinin haberine göre, Netflix ABD NBC’nin bugünkü olimpiyat yayını sırasında daha uzun bir Stranger Things fragmanı yayınlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER