Eğlence

Stranger Things 4. sezon ile daha karanlık bölümler geliyor

stranger things 3. sezon

Stranger Things üçüncü sezon bölümleri Netflix arşivine eklendiğinden bu yana epey zaman geçti. Hatta o zamanlar henüz COVID-19 da bir pandemiye dönüşmemişti. Bir buçuk yılı aşkın zaman sonra, hâlâ Duffer kardeşlerin üçüncü sezon finalindeki büyük çekişmeden nasıl kurtulacaklarını bekliyoruz. Bekleyiş sürerken Netflix henüz Stranger Things dördüncü sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını da açıklamadı.

Her ne kadar Stranger Things 4. sezon bölümleri yayın tarihi bilinmezliğini korusa da, bu durum dizinin oyuncularının gelecek sezon hakkında konuşmalarının önüne geçmiyor. Birkaç gün önce Finn Wolfhard (Mike Wheeler), katıldığı CBC Radio programında Tom Power ile yönettiği kısa film hakkında konuştu ve Stranger Things hakkında bazı ilginç ipuçları verdi.

“Her sezonla birlikte hikâye daha da kararıyor. Gerçekten, 3. sezonda olduğu gibi diyeceğim, bu, her şeyin olabileceği en karanlık sezon olacak. Ama gerçekten, 4. sezon, şimdiye kadarki en karanlık sezon olacak.” dedi Wolfhard. “Her yıl daha da güçleniyor. Her yıl daha eğlenceli, daha karanlık, daha üzücü ve her şey hâline geliyor. Her yıl onu güçlendiriyorlar. Bu yüzden insanların diziyi görmesi beni gerçekten heyecanlandırıyor ve biz hâlâ çekimlere devam ediyoruz.”

Wolfhard, kişisel olarak birkaç hafta daha çekime geri dönmeyecek olduğunu söylese de, bazı oyuncu arkadaşlarının COVID-19 kapanmaları nedeniyle uzun bir gecikmeden sonra tekrar sahneleri çekmeye başladığını belirtti.

Stranger Things 4. sezon ile ilgili diğer yorumlar

Bu, bir sonuca doğru ilerledikçe daha da karanlık bir seyir gösteren diziyle ilgili olarak duyduğumuz ilk ipucu sayılmaz. “Eyvah! Aman Allahım!”, Gaten Matarazzo’nun (Dustin Henderson) bir ay önce Us Weekly ile yaptığı röportajda dördüncü sezonu tanımlamak için seçtiği terim olmuştu. “Sanırım çoğu kişi önceki üç sezondan daha korkunç [sezon] olduğunu söyleyebilirdi, ki bunu çok seviyorum çünkü çekmesi çok eğlenceli,” diye ekledi. Joe Keery (Steve Harrington) ise geçen yıl Total Film ile yaptığı röportajda bu duyguyu yineledi: “Sanırım bu yıl, ve bunu her yıl söylediğimi biliyorum, ama bu kesinlikle önceki yıllardan çok daha korkunç olacak, çünkü geçen yıl oldukça karanlıktı.”

Duffer kardeşlerin hâlâ çekim yapıyor olması, Stranger Things 4. sezonunu yakın zamanda göremeyeceğimizi gösteriyor. Ancak belki de, başka bir tam yıl geçmeden bu dizi hayranlarıyla buluşabilir. Çekimlerin sürmesi bunu işaret ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER