Eğlence

Stranger Things 4. Sezonun ilk 8 dakikasını hemen şimdi izleyebilirsiniz

stranger things twitter 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Stranger Things’in dördüncü sezonu nihayet gelecek hafta, 27 Mayıs’ta başlıyor. Ancak ne olacağına dair erken bir fikir edinmek istiyorsanız Netflix, sezonun ilk sekiz dakikasını YouTube’da yayınladı. Görünüşe göre ürkütücü, merak uyandıran ve kanlı bir 4. sezon geliyor gibi görünüyor.

Netflix sezonun her iki ayrı cildinde kaç bölüm olacağını da açıkladı. Önümüzdeki hafta prömiyer yapacak olan birinci cilt yedi bölümden oluşacak. Bir aydan biraz daha uzun bir süre sonra, 1 Temmuz’da başlayacak olan ikinci cildin ise iki bölümü olacak.

Dördüncü sezon şimdiye kadar yayınlananların en uzun olanı olacak. New York Times‘ın şovun yapımcıları Matt ve Ross Duffer ile ilgili olarak yayınladığı makaleye göre, 4. sezon öncekilerden beş saat daha uzun ve ilk dört bölümden üçü 75 dakika veya daha uzun süreye sahip olacak. Resmi bir Netflix blog yazısında ise daha spesifik rakamlar verildi: Yedinci bölüm 1 saat 38 dakika; sekizincisi ise yaklaşık 1 saat 25 dakikadır. Dokuzuncusu ise neredeyse iki buçuk saat sürüyor.

Resmi bir Stranger Things Monopoly oyunu sayesinde birçok “spoiler” ortaya saçıldığı için, sezonu önceden araştırırken dikkatli olmanız gerekiyor. The Hollywood Reporter‘a göre Duffer kardeşler, sızıntılar yüzünden “büyük bir çöküş” yaşadı.

Duffer kardeşler şubat ayında kamuoyuna yayınladıkları bir mektupta, Stranger Things 4. Sezon’un sondan bir önceki sezonu olacağını söylemişti.

İLGİLİ HABERLER