Teknoloji

Sticker Studio ile fotoğraflar WhatsApp çıkartmasına dönüştürülebiliyor

sticker studio

WhatsApp geçtiğimiz ay itibarıyla kullanıcılarına uzun süredir bekledikleri çıkartma desteğini sunmaya başlamıştı. Uygulama ilk etapta Facebook Messenger’da da bulunan çıkartma paketlerini sunmuştu. Kısa süre içinde WhatsApp için çıkartma oluşturmayı sağlayan üçüncü taraf uygulamalar da uygulama mağazalarında boy göstermeye başladı. Sticker Studio da söz konusu uygulamalar arasında yer alıyor.

Sticker Studio’nun altında geliştirici olarak Sven van der Zee’nin imzası bulunuyor. Kullanıcılar tarafından uygulama içindeki kamerayla çekilen veya uygulamaya aktarılan fotoğraflar, çıkartmaya dönüştürülmek istenen kısımların belirlenmesinin ardından değişimden geçmeye başlıyor.

Ancak uygulamada dikkat çekici kısıtlamaların varlığı gözden kaçmıyor. Örneğin, oluşturulan bir çıkartmayı tek başına WhatsApp’a aktarmak mümkün olmuyor. Bunun için en az üç çıkartmadan oluşan bir paket hazırlamak gerekiyor. Bir pakete maksimum 30 çıkartma eklenebilirken, kullanıcılara 10 adet paket oluşturma izni veriliyor.

Sticker Studio henüz eksikleri olan bir uygulama olsa da, WhatsApp’ın çıkartma özelliğinden kendi tarzında yararlanmak isteyenler için en kullanışlı seçeneklerden biri olarak göze çarpıyor. Uygulama şu an için sadece Android cihazlara indirilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER