Teknoloji

Spotify masaüstü uygulama tasarımını yeniliyor

spotify abone sayısı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Spotify masaüstü uygulamasının görünümünde değişiklikler yapmayı planlıyor. Müzik dinleme servisi bu sayede masaüstü yazılımını web oynatıcısı ile aynı doğrultudaki bir tasarıma çekmeyi hedefliyor.

Jane Manchung Wong adlı bir yazılım mühendisi Twitter üzerinden paylaştığı mesajda bu değişiklikle ilgili ipuçlarını, görüntüleriyle birlikte paylaştı. Görünüşün web oynatıcısına çok benzediğinin altını çizdi. Yeni tasarım daha modern görünüyor ve şu anda uygulamada mevcut olan kontrolleri barındırıyor.

Yeni tasarım web oynatıcısının görünümüne çok benziyor. Kullanıcıların tercihine bağlı olarak bu benzerliğin iyi veya kötü olduğunu düşünebilirsiniz. Bazı kullanıcılar bu yeni tasarımın son birkaç aydır seçilmiş hesaplara dağıtılmaya başladığını da söylüyor. Görünen o ki, yeni tasarıma geçmeleri için zorlanan kullanıcıların eski tasarıma geri dönmek için bir seçenek bulunmuyor.

Spotify’ın yeni tasarımı daha geniş kullanıcı kitlesine sunmayı planlayıp planlamadığını bilmiyoruz. Ancak daha fazla kullanıcının yeni masaüstü yazılım tasarımına geçiş için seçilmeye başladığını anlıyoruz.

İLGİLİ HABERLER