Eğlence

Spotify’daki sorun kullanıcıların müzik dinlemesini engelliyor

spotify abone sayısı

Spotify şu sıralarda masaüstü ve mobil uygulamaları üzerinden müzik dinlenmesini engelleyen yeni bir sorunla karşı karşıya gibi görünüyor. Türkiye saatiyle 15.30 civarında görülmeye başlayan bu problem, Spotify’ın çok sayıda kullanıcısının düzgün şekilde müzik dinlemesini engelliyor.

Bu sorun nedeniyle şarkılar birkaç saniye çaldıktan sonra duruyor ve kullanıcıların karşısına “Mevcut şarkı çalınamıyor” mesajı çıkıyor. Spotify’dan Twitter aracılığıyla yapılan açıklamada sorunun fark edildiği ve çözüm için çalışıldığı belirtildi.

Biz de bu yazıyı yazmaya başlarken Spotify’ın Mac uygulaması üzerinde aynı sorunla karşılaştık. Ancak an itibarıyla Spotify’ın çalışmasında bir sorun var gibi görünmüyor. Hâlâ sıkıntı yaşayan kullanıcıların büyük kısmının ise ABD’de olduğu belirtiliyor.

Spotify kısa süre önce de başka bir sorunla baş etmek zorunda kalmıştı. Facebook’un iOS yazılım geliştirme kitinden kaynaklanan problem, iPhone ve iPad sahiplerinin Spotify’da müzik dinlemesini bir süreliğine engellemişti. Şirket sorunu kısa süre içinde çözmüştü. Mevcut sorunun da kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağı rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER