Eğlence

Spotify iPhone sahiplerinin pil tüketimi şikayetlerini inceliyor

Spotify premium iphone ücretli podcast

Bazı iPhone sahipleri, iOS 14.8 ve iOS 15 güncellemelerinin ardından telefonlarındaki Spotify uygulamasının çok fazla pil tükettiğinden şikayet ediyor. Reddit ve Twitter’da paylaşılan bu şikayetlerde kullanıcılar, pil tüketimindeki değişikliklere örnekler verdi.

Bir kullanıcı eskiden günde 8 saat boyunca Spotify’dan müzik dinlediğinde bile pil seviyesinin yüzde 50 ila 60 civarında olduğunu, ancak son zamanlarda 4 saat içinde telefonunun pilinin tamamen bittiğini belirtti.

Başka bir kullanıcı ise egzersiz sırasında Spotify’dan müzik dinlerken yüzde 10 ila 15 arasında bir pil kaybı yaşadığını, şimdi ise bunun yüzde 60 seviyesine çıktığını dile getirdi. Aynı kullanıcı, Spotify açıkken telefonun çok ısındığına da dikkat çekti.

Spotify iPhone sahiplerinden gelen bu şikayetler üzerine konuyu inceleme altına aldığını açıkladı. Geri bildirimde bulunan kullanıcılarına teşekkür eden şirket, incelemenin sonuçlarını kullanıcılarıyla paylaşacağını belirtirken; Arka Planda Uygulama Yenileme’yi kapatmanın da denebilecek bir çözüm olduğunu hatırlattı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER