Eğlence

Spotify’ın HiFi ses deneyimini getirmesi beklenen “Supremium” paketiyle ilgili detaylar ortaya çıktı

spotify

Spotify, kullanıcı deneyimini daha da artırmak için çok konuşulan yüksek kaliteli ses (HiFi) paketini yakında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Spotify uygulamasının kodları, yeni “Supremium” paketinin 24-bit kayıpsız ses, yapay zeka ile çalma listesi oluşturma yeteneği ve daha fazlasını içereceğini gösteriyor.

2021 Şubat’ında ilk kez duyurulduğundan bu yana geliştirilmeye devam edilen “Supremium” paketi, kullanıcıların kayıpsız ses deneyimi yaşamasına olanak tanıyor. Reddit kullanıcısı u/Hypixely’nin bulgularına göre, Spotify artık bu sesi “gecikme ve gecikme olmadan” olarak nitelendiriyor. Ayrıca, bu yeni paketin her ay 30 saatlik sesli kitap dinleme olanağı ile birlikte geldiği de belirtiliyor.

“Supremium” paketi, kütüphanenizi ruh haline, etkinliğe ve türe göre sıralamanıza izin veriyor. Uygulamanın kodu, çalma listesini dakika başına vuruş sayısına göre özelleştirmenizi, şarkılar arasında sorunsuz geçişler yapmanızı ve bir çalma listesindeki şarkıları ruh hali veya türe göre filtrelemenizi sağlayan gelişmiş karıştırma araçlarını da belirtiyor.

Spotify, bu özelliklerle birlikte gelen yeni paketin fiyatını aylık 19,99 dolar olarak belirlemiş olabilir. Ancak, bu fiyatın sadece yer tutucu olabileceği konusunda uyarılar da bulunuyor. Şu anda Spotify’ın mevcut Premium planı aylık 10,99 dolar. Yeni özelliklerin kullanıcıları 19,99 dolarlık yeni pakete çekebileceği ise henüz net değil. Bilgi olarak, Spotify’ın Premium paketi Türkiye’de 29,99 TL’lik aylık ücrete sahip.

Spotify sözcüsü CJ Stanley, “Spotify olarak ürün yelpazemizi geliştirmek ve kullanıcılara değer katmak için sürekli yenilikler ve fikirler üretiyoruz,” dedi. Fakat şu anda yeni özellikler hakkında yorum yapmadıklarını belirtti.

Yeni “Supremium” paketi, Spotify kullanıcıları için önemli yenilikler sunuyor. Kayıpsız ses kalitesi ve yapay zeka destekli çalma listesi oluşturma gibi özellikler, müzik dinleme deneyimini daha da zenginleştiriyor. Ancak, yeni fiyatlandırma seçeneğinin mevcut kullanıcıları çekebilmesi için yeterli olup olmayacağı merak konusu.

Facebook Paylaşım Mesajı

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER