EğlenceTeknoloji

Space Jam: A New Legacy ile birlikte Xbox oyunu da geliyor

space jam: a new legacy

Space Jam: A New Legacy (Space Jam: Yeni Efsane) 14 Temmuz’da vizyona girecek. Uzun süredir beklenen filmle beraber bir video oyun da yayınlanacak. Filmle aynı adı taşıyan oyun, 1 Temmuz’da Xbox Game Pass Ultimate’a eklenecek. Xbox sahipleri 15 Temmuz’dan itibaren oyuna Microsoft Store üzerinden de erişebilecek.

Space Jam ismi pek çok kişiyi bir basketbol oyunuyla karşılaşacağı beklentisine sürüklüyor. Ancak oyunda oyuncular LeBron James, Bugs Bunny ve Lola Bunny’yi kullanarak Goon Squad’a karşı mücadele ediyor.

Efsane Kodu’nun parçasını arayacak olan oyuncular, parçaları birleştirerek Al G. Rhythm adını taşıyan yapay zekâlı kötü adamın yerini bulmaya çalışacak. Oyunun kahramanları hedeflerine ulaşmak için aralarında basketbol hamlelerinin de bulunduğu özel numaralar yapacak.

LeBron James, Bugs Bunny ve Xbox geçtiğimiz aralık ayında film üzerine inşa edilecek oyun için hayranlarından fikir istemişti. Oyunun geliştiricisi Digital Eclipse’teki retro oyun uzmanlarının farklı fikirleri birleştirerek ortaya son ürünü çıkardı.

Space Jam: A New Legacy için oyun cephesinden gelen haberler bununla sınırlı değil. Microsoft da Xbox için Space Jam temalı özel oyun kumandaları hazırladı. Bu kumandalar Tune Squad, Goon Squad ve Serververse temalarına sahip. Oyun kumandaları 8 Temmuz’da 70 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER